Bekijk onze occasions

Onze ToerBoertiekers Barry van Barneveld en Ronald Leenheer zijn dagelijks op weg, voorzien van alles wat u op of rond uw bedrijf nodig hebt. Voorzien van praktisch advies rond reiniging, uiergezondheid, voedingssupplementen, klauwgezondheid, koecomfort, erf- & stalgereedschap en werkkleding.
 

Deze rijdende winkel brengt een periodiek bezoek aan uw bedrijf, dus u hoeft de deur niet meer uit en uw voorraad wordt optimaal bijgehouden! 

 

De ToerBoertieker, de specialist in preventie rond diergezondheid en bedrijfshygiëne

Steeds opnieuw wordt u als melkveehouder uitgedaagd om een hoger kwaliteitsniveau te bereiken op uw bedrijf. De ToerBoertieker denkt graag met u mee door het geven van het juiste advies voor uw bedrijf. Daarbij combineert hij/zij preventieve maatregelen met het leveren van de beste producten.
 

De ToerBoertieker is specialist op het gebied van uiergezondheid, reiniging, klauwgezondheid, kalveropfok en stalomstandigheden. Met een vrachtwagen vol artikelen en een uitgekiende route komt hij/zijregelmatig bij u langs.

Wat betekent dat voor u als klant?

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Wij denken graag met u mee!

Wilt u ook bezocht worden?

Geen dag zonder uw verbruiksgoederen zitten? Elke route persoonlijk advies, een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten en nieuwe acties? Bel dan even met 0593 725900 zodat wij uw adres in onze route kunnen opnemen!

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600