Bekijk onze occasions

Spinder stalinrichting

Wie Spinder zegt, zegt stalinrichting. Logisch, want al meer dan 30 jaar is Spinder een specialist op dit terrein. En dankzij de hoge kwaliteit van de produkten heeft Spinder een toonaangevende positie bereikt, zowel op de Nederlandse markt als op vele export markten. In een gestaag groeiend aantal landen (ook buiten Europa) worden de kwaliteitsprodukten van Spinder toegepast.  Kortom, zowel nationaal als internationaal is Spinder de producent van stalinrichtingen voor de moderne veehouderij.

Spinder stalinrichting

Spinder ontwikkelt zijn produkten in eigen bedrijf. Hierbij wordt nauw samengewerkt met deskundigen op het gebied van rundveehouderij zoals o.a. diverse proefboerderijen en praktijkscholen. Hierdoor kan Spinder snel reageren op vragen uit de markt. Ideeën uit de praktijk worden immers benut om de produkten te optimaliseren. En deze flexibele opstelling stelt Spinder in staat om snel en adequaat een oplossing te vinden voor ieder probleem. Ook het uwe.

Compleet assortiment

Spinder levert het meest functionele stalinrichtingsprogramma voor de rundveehouderij. Meer dan 2000 artikelen maken het mogelijk dat voor iedere stalsituatie, zowel nieuwbouw als renovatie, een pasklare oplossing kan worden gevonden. Zowel voor ligboxen als voerhekken en afscheidingshekken heeft Spinder het grootste assortiment. 

stalinrichting

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600