Bekijk onze occasions

Kort Melktechniek biedt u samen met Delaval een uitgebreide service. Een preventief onderhoudsprogramma helpt de levensduur van uw machines te verlengen en storingen te voorkomen. Bovendien beschikken we over een 24-uurs storingsdienst waarbij deskundige technici het doel hebben om het probleem zo snel mogelijk en met minimale schade te verhelpen. Vanzelfsprekend beschikken we over goed uitgeruste service wagens, waarmee wij u op locatie van dienst kunnen zijn om een storing te verhelpen. 

De Toerboertiek bezoekt zijn klanten elke 8 weken

Toerboertiek

Kort Melktechniek beschikt over een eigen Toerboertiek, een vrachtwagen vol artikelen en een vracht aan praktische en gedegen kennis. De Toerboertiek komt elke 8 weken bij de klant langs. Op die manier zit u nooit zonder uw dagelijkse gebruiksartikelen zoals reinigingsmiddel, filterwatten en speendipmiddelen. Dat is de zorg van onze ToerBoertiekers. Met een uitgekiende route komen ze frequent bij u langs om de verschillende producten op het gebied van uiergezondheid, boerderijbenodigdheden en koecomfort te leveren. Daarnaast zijn onze ToerBoertiekers uw specialisten op het gebied van melkwinning, uiergezondheid en koecomfort. Met de juiste kennis en praktisch inzicht kunnen ze u voorzien van de dagelijkse gebruiksartikelen en de juiste antwoorden. Met andere woorden: DeLaval ToerBoertiek voor uw bedrijf, elke dag!

De Toerboertiek komt elke 8 weken langs

Medewerkers

Bij Kort Melktechniek werken ongeveer 15 medewerkers, die samen iedere dag werken aan een uitstekende serviceverlening naar de klant. Wilt u weten welk gezicht bij de namen hoort? Klik dan hier voor een overzicht van al onze medewerkers. 

Medewerkers

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600