Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

speendesinfectie

GRATIS dipbeker!!! 

IodoFence zichtbaar langdurig effectieve speendesinfectie. En is een gebruiksklare barrièredip op jodiumbasis en is langdurig effectief. 

Belangrijkste voordelen

  • Snelwerkende desinfectie van de spenen dankzij I-Tech
  • Perfecte speenverzorging door jodiumcomplex op cosmetische basis
  • Perfecte mix van speenverzorgende bestanddelen
  • Vormt een flexibele wasachtige barrière
  • Langdurige zichtbaarheid en effectieve nawerking
  • IodoFence geeft langdurige speendesinfectie en is bovendien goed zichtbaar.

IodoFence™ geeft de beste speendesinfectie door de unieke I-tech jodiumtechnologie,. Daarnaast zorgt het voor optimale speenconditie door de ACT speenconditionering. Dankzij de Barrier technologie zorgt het voor een langdurige en zichtbare bescherming.

I-tech zorgt ervoor dat er meer jodium wordt vrijgemaakt voor bacteriedoding. Dit zorgt voor snellere desinfectie en daarom hebben bacteriën geen kans. Daarnaast zorgt het voor constante regeneratie van jodium, waardoor het product actief blijft zolang er product op de speen is.

De ACT-technologie zorgt voor een uitstekende speenconditie dankzij het unieke cosmetische complex. Dit verzorgt de speen en zorgt ervoor dat het product diep doordringt in de speenhuid. Het product is speenhuidneutraal waardoor de speenverzachters direct bijdragen aan een goede speenconditie.

Daarnaast bevat IodoFence™ de unieke Barrier-technology. Deze creëert een flexibele wasachtige barrière die helpt beschermen tegen omgevingsbacteriën in modder of mest die het tepelkanaal binnendringen, met name na het melken. IodoFence™ wordt na het melken op de speen aangebracht door te dippen.

IodoFence is ook uitstekend in de droogstand toe te passen. Vooral de eerste dagen na droogzetten en de laatste dagen voor afkalven geven verhoogd risico op mastitisinfecties. Het dippen van droge koeien in deze kritische periode geeft extra bescherming tegen mastitisbacteriën.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600