Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

Roosterrubbers - de voordelen

Dit looprubber zorgt ervoor dat de koeien zacht en zelfverzekerd staan met een goede grip. Het slipvaste oppervlak stimuleert de koeien zelfverzekerd te lopen en bevordert een goede klauwontwikkeling en geeft minder problemen met kreupelheid. Koeien bewegen meer - hierdoor zult u tochtigheid eerder opmerken, nemen de koeien meer voer op en geven daardoor meer melk. Flexibel en gemakkelijk te installeren: de rubber matten met wigvorm in 2 mtr lengte per stuk beslaan 2 roosters en een spleet. De geribbelde basis verhoogt comfort en zachtheid.

Meer natuurlijke beweging - meer melk
Wanneer uw koeien zelfverzekerder staan, stimuleert dit beweging en natuurlijker gedrag van de koeien. Roosterrubber van DeLaval zorgt ervoor dat de koeien zelfverzekerder staan, wat zachtheid met een goede grip combineert. Het DeLaval roosterrubber SFC-F is gemakkelijk schoon te maken met robot of conventionele mestschuiven. Het schuine DeLaval roosterrubber SFC-S is de oplossing voor gedeeltes waar mestschuiven niet komen, aangezien het licht gebogen oppervlak schuin naar de spleten tussen de roosterbalken loopt, voor een goede afvoer.

Voordelen voor de koeien - en voor u
Het DeLaval roosterrubber SFC-F en SFC-S verbeteren het koecomfort duidelijk: 
Prestaties van de koeien - melkgift en winstgevendheid. Wanneer de koeien zelfverzekerder lopen stimuleert dat de gang naar voedsel en water, waardoor ze meer voer opnemen en meer melk geven.

Tochtigheidswaarneming – het stroeve oppervlak stimuleert de koeien om meer te bewegen, wat de tochtigheidswaarneming verbetert en de slagingskans op bevruchting verhoogt.

Stabiliteit van de koe - vermindert kreupelheid. Zelfverzekerd lopen stimuleert natuurlijke bewegingen van de koe, voor een goede klauwontwikkeling.

Welzijn van de koe - verbeterde hygiëne en minder stress. Geeft een betere afvoer, voor drogere vloeren. Zelfverzekerd lopen vermindert de letselkans door uitglijdende koeien.


Kenmerken 
Gemakkelijk te installeren: rubber matten met wigvorm in 2 mtr lengte per stuk beslaan 2 roosters en een spleet. Geen bevestiging nodig, geen schroeven, geen scherpe randen.

Goede afvoer: het gepatenteerde oppervlak laat vloeistoffen onmiddellijk weglopen en water stroomt gemakkelijk door de geribbelde basis.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600