Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

Ondersteuning van de weerstand, de vruchtbaarheid en groei van jongvee

Feedtech™ Jongveebolus

Het jongvee dat naar buiten gaat heeft te maken met gras, dat onder invloed van de mestwetgeving steeds minder rijk is aan mineralen en sporenelementen. Feedtech Jongveeblous voorziet ze van de juiste sporenelementen voor het ondersteunen van de weerstand, de vruchtbaarheid en de groei. Nu een gratis jongveemeetlint bij aankoop van 1 doos Feedtech jongveebolus.

De Feedtech™ Jongveebolus is een bolus voor langzame afgifte van mineralen. Deze is speciaal ontwikkeld om bij jonge dieren (vanaf een leeftijd van zes maanden) te voorzien in de behoeften aan sporenelementen en mineralen.

Belangrijkste voordelen:

Zekerheid dat elk dier voldoende mineralen krijgt
Effectiever dan losse mineralen
Hoog jodiumgehalte ondersteunt de groei
Hoog gehalte aan kobalt, selenium en koper
Ideaal in combinatie met weidegang
Gemakkelijke toediening

De jongveebolus maakt deel uit van de DeLaval-productrange met vijf bolussen die mineralen en sporenelementen verstrekken aan melkvee. De samenstelling van elke bolus is afgestemd op de leeftijd en conditie van dieren en de levensfase waarin deze zich bevinden, in dit geval een kalf vanaf de leeftijd van zes maanden.  De Feedtech™ Jongveebolus zorgt voor langzame afgifte (gedurende zes maanden) van de sporenelementen die vaak ontbreken in het normale voedingspatroon, zoals koper, mangaan en zink

Neem voor meer informatie contact op met uw dealer of DeLaval verkoper. 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600