Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

Nog meer beelden van de open dag bij de familie Meijer

Nog een aantal foto's die we u niet willen onthouden! met dank aan Rudmer Hilverda van Spinder stalinrichting. 


Vrijdag 5 juni was na een jaar van bouwen en renoveren het vernieuwde melkveebedrijf van de familie Meijer klaar voor de open dag èn de toekomst. Vele belangstellenden namen een kijkje in de oude en nieuwe stal met daarin centraal geplaatst een 2 x15 zij aan zij melkstal van DeLaval en een emissie arme roostervloer. Ondanks de hoge temperaturen was het aangenaam vertoeven in de geïsoleerde ligboxenstal.


Veehouder Meijer heeft de bestaande 2 + 2 stal verbreed met 135 ligboxen en een extra voerpad. Tevens zijn separatieruimtes en 2 strohokken naast de nieuwe melkstal geplaatst. De ligboxen zijn van het type Profit inclusief golfschoftboom. Meijer heeft gekozen voor het Meadow Next koematras als boxbedekking bij melkvee. Deze ligboxafscheiding zorgt door zijn vormgeving voor rechtliggende koeien en een comfortabele ligplaats.


In de nieuwe stal is een LIMO zelfsluitendvoerhek met royaal kopgat gemonteerd. Deze biedt elke koe makkelijk en comfortabel toegang tot het voer.


De bestaande ligboxenstal is gerenoveerd en volledig ingericht voor jongvee vanaf stro t/m afkalven. Ook hier is gekozen voor een eenduidig concept: comfort en makkelijk werken: alle ligboxen zijn uitgevoerd met het Meadow matras, PE knieboombuis en de Profit ligbox afscheiding, allen afgestemd per leeftijdscategorie.


Spinder dealer Kort Melktechniek uit Beilen heeft het gehele project begeleid van advies, verkoop t/m montage.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600