Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

NIEUW: de DeLaval Clover™ tepelvoering

DeLaval lanceert een compleet nieuwe lijn tepelvoeringen, namelijk de tepelvoering met een schacht in de vorm van een klaverblad; de DeLaval Clover™ tepelvoering.

Deze unieke, gepatenteerde vormgeving van de DeLaval Clover™ tepelvoering zorgt voor een volledige, ferme en tegelijkertijd tedere omhelzing van de speen. Hierdoor wordt de speen uitstekend gemasseerd en kruipt de tepelvoering niet op. Het resultaat is een goede speen- en uiergezondheid en een maximale melkgift.

Deze op de markt unieke en gepatenteerde vorm biedt een gelijkmatige druk op de speen en zorgt voor een zeer goede massage en stimulatie. De dunnere, concave zijwanden garanderen een optimale aanpassing van de schacht op de speen, terwijl de relatief dikkere ronde hoeken van de schacht zorgen voor een stabiel vacuüm in de kop.

Geen kopbeluchting

Uit onderzoek blijkt dat hoekige tepelvoeringen resulteren in langere melktijd en een lagere melkgift. De speciale vorm van de Clover™ tepelvoering zorgt voor een laag kopvacuüm, wat opkruipen voorkomt, wat resulteert in goed uitmelken. Kopbeluchting, en de risico's die hiermee gemoeid zijn, kunnen hierdoor worden vermeden.

Door zijn unieke schachtvorm in combinatie met een soepele lip biedt de DeLaval Clover™ tepelvoering de perfecte schakel tussen de speen en de melkmachine. De nieuwe Clover™ tepelvoering is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, onder andere voor het Harmony melkstel.

Vraag uw vertegenwoordiger naar de mogelijkheden voor deze tepelvoering op uw bedrijf.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600