Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

Meer melk per koe? Bekijk hier het 4 stappen plan van Delaval

Meer melk per koe?

Zorg voor een goede uiergezondheid met het 4-stappenplan van DeLaval. De actie omvat producten voor voorbehandeling, melken, nabehandeling en stalklimaat. De producten in focus zijn 
Biocell uierdoeken, Clover tepelvoeringen, Hamra Red speendesinfectie en de DDF1200 stalventilator

Vraag uw ToerBoertieker naar de beste oplossing op uw bedrijf.

 

Biocell uierdoeken gebruiksklare hygiënische uierdoekjes voor de voorbehandeling.

Belangrijkste voordelen:
Schoonmaken en melkstimulatie in één handeling
Onderdeel van droge voorbehandeling door snelle droogtijd
Vermindering overdracht van bacteriën door uierdoek en melkershanden
Uierdoeken zijn zacht in gebruik voor spenen en handen
Geen risico op residuen in de melk
Biologisch afbreekbaar

Effectief en toch mild door de mix van ingrediënten. Goede reinigende en verzorgende eigenschappen om de spenen gezond en schoon te houden. Een goede balans tussen sterk papier en effectieve reinigingsvloeistof maakt Biocell een perfect product voor optimale voorbehandeling en werkgemak.


Hamra Red - Belangrijkste voordelen:

Speendesinfectie op chloorhexidinebasis
Gezonde en gladde speenhuid
Geschikt voor sprayen

Hamra Red™ is een effectief speendesinfectiemiddel op basis van chloorhexidine, met extra speenverzorging dankzij een hoog gehalte aan speenverzorgende bestanddelen. Het is gebruiksklaar en gebruiksvriendelijk en geschikt voor sprayen en dippen.
Hamra Red™ is geschikt voor dippen, maar dankzij de lage viscositeit kan het ook gesprayd worden. In veldproeven bleek het product een goed spraybeeld en een goede speenbedekking te geven
 

Clover Tepelvoering

De DeLaval Clover™ tepelvoering is uniek in zijn soort. Het combineert teder melken met uitmuntende melktechnische eigenschappen, in één tepelvoering.

Belangrijkste voordelen:
Verbeterde speenpuntcondities
Snel en compleet uitmelken
Hoge tepelvastheid
Uitmuntende melktechnische eigenschappen
Het unieke klavervormige ontwerp van DeLaval Clover™ tepelvoeringen zorgt tijdens de hele melkbeurt voor een tedere grip op de spenen. Hierdoor blijven de tepelvoeringen tijdens het melken op de juiste plaats en zorgen ze voor een optimale massage en een optimaal diercomfort. De DeLaval Clover™ tepelvoeringen bevorderen de uiergezondheid omdat ze de huid en de speenpunt teder behandelen. Dankzij de volledige, stevige omhelzing van de speen realiseert de Clover ™ tepelvoering een hoge tepelvastheid en wordt de koe snel en compleet uitgemolken.

Uitmuntende melktechnische eigenschappen
Net als alle andere tepelvoeringen van DeLaval zijn de Clover™ tepelvoeringen ontworpen voor de hoogst mogelijke prestaties. Onderzoek heeft uitgewezen dat DeLaval Clover™ tepelvoeringen sneller melken, een hogere melkgift leveren en beter uitmelken dan driehoekige tepelvoeringen (grafiek 1).
 

DDF1200 Stalventilator

DeLaval stalventilator DDF1200 is een krachtige ventilator, ontworpen voor optimale koeling en efficiënte energiebenutting. Het koelt de koeien en voorkomt hittestress en productiedaling tijdens de warme zomermaanden.

Belangrijkste voordelen:
Gerichte luchtstroom dankzij uniek ontwerp
Groter koelend effect met minder energie
Zeer geluidsarm in gebruik
Als koeien last hebben van hittestress, vermindert de voeropname en daalt de productie. De DeLaval stalventilator DDF1200 helpt om hittestress te voorkomen waardoor uw koeien comfortabel door blijven produceren.

Het unieke ontwerp zorgt voor een gerichter en groter bereik van de luchtstroom, daar waar het bedoeld is. Het geeft een groter verkoelend effect met minder energie dan conventionele ventilatoren. Met de ventilatorbladen van de DDF1200 kan de luchtstroom worden aangepast aan de wensen voor uw stal, zodat u een optimale balans tussen energie-efficiëntie en luchtopbrengst krijgt.

Kenmerken
• Corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden
• Geregistreerd ontwerp

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600