Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

Haal de Plus+ in uw melkstal!

Haal ook de Plus+ in uw melkstal
Bij DeLaval zijn we in staat om de productiviteit en winstgevendheid van elk bedrijf te beïnvloeden. Dit doen we door de drie pijlers voor de productiviteit – capaciteit en efficiëntie, melktechniek en melkkwaliteit en management en informatie – te verenigen en deze in uw bestaande bedrijfsroutines te integreren.

Er wordt volop gesproken over het managen van een melkveebedrijf in het quotumloze tijdperk en wat dit gaat betekenen voor u als veehouder. Gaan de veehouders in Nederland een gezamenlijke groei realiseren van 20% richting 2020.

Een lastige vraag en of dit werkelijkheid gaat worden zal van veel factoren afhangen. Wat wel zeker is, is dat ontwikkelingen richting kringloopwijzer voor elke veehouder vraagstukken gaan opwerpen hoe het bedrijf verder te ontwikkelen.

Het melksysteem speelt hierin een belangrijke rol. Immers, de melkopbrengsten zijn en blijven de voornaamste bron van inkomsten. Is uw huidige melksysteem reeds geschikt voor de 20% groei met voldoende aandacht voor mens, koe, milieu en - niet te vergeten - rendement?

Bij DeLaval zijn wij van mening dat er voor elk bedrijf een Plus+ is voor het (melk)systeem dat kan bijdragen aan comfort/capaciteit, maar ook in het efficiënter maken van uw koeien in het kader van de kringloopwijzer. Om het eenvoudig te maken hebben we de producten waarop de Plus+ van toepassing is samengevoegd tot de volgende thema's:

Capaciteit en efficiëntie
Melktechniek en melkkwaliteit
Management en informatie

Zoek samen met uw DeLaval verkoper de Plus+ voor uw melkstal!

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600