Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

Een koe met dikke hakken? Gebruik Promotion

Gewrichtsaandoeningen bij melkvee en kalveren geven een hoog risico op blijvende kreupelheid en hebben invloed op de algehele gezondheidsstatus van het dier. Gemiddeld wordt zo’n 15% van de veestapel afgevoerd met als reden het beenwerk. Gewrichten herstellen moeilijk door de geringe doorbloeding. Als er ook nog een zwelling ontstaat, stapelen de afvalstoffen zich binnen het gewricht op, wat herstel nog meer bemoeilijkt. Met de combinatietherapie Pyrogenium en ProMotion zijn gewrichten gemakkelijk en effectief te behandelen.

In de afgelopen jaren is uit de praktijk gebleken dat de combinatiebehandeling van Pyrogenium met Promotion bij meer dan de helft van de gevallen tot herstel leidde. Pyrogenium bevat de immuun stimulerende componenten Lachesis (slangengif) en Pyrogenium. ProMotionis is een gewrichts- en spierlotion en activeert de doorbloeding van spieren, gewrichten en pezen, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor zal de pijn en de zwelling snel afnemen.

Door de spuitbus van ProMotion zijn gewrichten gemakkelijk te behandelen. De spuitvloeistof kan nauwkeurig op een afstand van maximaal 1 meter met een rechte straal worden aangebracht op de knieën en gewrichten, zonder de vloeistof in te masseren. Bovendien werkt de spuitbus in alle standen, zelfs op de kop!

De combinatietherapie Pyrogenium en ProMotion is voor alle veehouders handig in gebruik!
Pyrogenium:
- activeert lichaamseigen afweer
- werkt koortsverlagend
- 0 dagen wachttijd voor melk en vlees

ProMotion:
- stimuleert doorbloeding in spieren, pezen en gewrichten
- 0 dagen wachttijd voor melk en vlees
- gemakkelijk op afstand aan te brengen
Wat zit er in? Cayennepeper (stimuleert de doorbloeding), Kamfer (verminder kramp en werkt pijnstillend) en Arnica (ontstekingsremmen en zwelling verminderend)
-ook geschikt voor paarden

Wilt u meer weten? Informeer dan eens bij uw Toerboertieker Jan Smegen (06-54270264) of Barry van Barneveld (06-21816770)

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600