Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

DeLaval VMS™ V300 - meer efficiëntie en een hoger rendement

DeLaval VMS™ V300

Bij de DeLaval VMS melkrobot V300™ draait het om u als melkveehouder, om meer efficiëntie en een hoger rendement. Het is een systeem dat ons in staat stelt om elk bedrijf, elke veehouder, elke koe, zelfs elk kwartier, apart te behandelen door het proces aan te passen aan de individuele behoeften. Dit om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, uw koeien, uzelf en uw familie.

 • Winstgevendheid verbeteren
 • Meer melk per arbeidsuur
 • Gezondere koeien
 • Beste melkkwaliteit

 

 • Winstgevendheid verbeteren
  Meer melk in de tank
  Minder arbeidsuren
  Vooraf vastgestelde servicekosten

De DeLaval VMS™ melkrobot V300 werkt met een uniek melkpermissiesysteem om de opbrengst te maximaliseren, door ervoor te zorgen dat koeien zo vaak worden gemolken als winstgevend is. Voor sommige koeien betekent dit twee of drie keer per dag, voor andere vier keer of vaker. Volledig geautomatiseerd levert de VMS™ V300 minder arbeidsuren per melking op en met InService™ All-Inclusive Plus kunt u zelfs uw service- en verbruikskosten vooraf bepalen.

 

 • Meer melk per arbeidsuur
  24/7 beschikbaar
  Minder arbeidsuren
  Meer consistente routines

DeLaval VMS™ V300 creëert een betere werkomgeving voor u en iedereen die op uw bedrijf werkt. Hij voert niet alleen de tijdrovende en herhalende taken van het melken uit, keer op keer, efficiënt, nauwkeurig, snel, consequent, 24 uur per dag én 7 dagen per week; het helpt u ook om routines en mensen te managen, om meer melk te leveren per arbeidsuur.
 

 • Gezondere koeien
  Langere levensduur
  Verbeterde vruchtbaarheid
  Verbeterde uiergezondheid

Als een echt vrijwillig melksysteem werkt de DeLaval VMS™ V300 in harmonie met de natuur. Koeien worden alleen gemolken als dit goed is voor hun melkgift en gezondheid. Dit betekent gezondere en rustigere koeien, wat de levensduur, productiviteit, vruchtbaarheid en melkgift ten goede komt. Met een speciale voorbehandelbeker en 4 ICAR-goedgekeurde melkmeters (één voor elke speen) worden pulsatie en afname automatisch aangepast voor elke speen, wat zorgt voor een superieure uiergezondheid.

 

 • Beste melkkwaliteit
  Geen kruisbesmetting
  Gescheiden voorbehandelcircuit
  Verbeterde reiniging

Mensen zijn meer dan ooit met hun eten bezig. Ze willen weten hoe het wordt geproduceerd, waar het wordt geproduceerd en of ze het kunnen vertrouwen. Met DeLaval VMS ™ V300 zijn de antwoorden allemaal positief. Met behulp van nauwkeurige sensoren wordt de melkkwaliteit van elke koe gecontroleerd en wordt die melk pas vrijgegeven als bewezen is dat deze van de hoogste kwaliteit is.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600