Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

Bedrijfsondersteuning op afstand gewaardeerd door veehouders

Sinds moderne melkveebedrijven steeds geavanceerder worden, wint bedrijfsondersteuning op afstand snel aan populariteit. Dat blijkt uit de nieuwste gegevens van DeLaval, toonaangevende leverancier van oplossingen die de melkprestaties verbeteren.

Op aangesloten bedrijven blijkt dat niet alleen de fysieke bezoeken van de servicemonteur verminderen, maar ook die van veeartsen, voedingsdeskundigen en zelfs van financiële adviseurs.

Uit recente installatiegegevens van DeLaval (meer dan 2000 installaties in de afgelopen 12 maanden) blijkt dat bedrijfsondersteuning op afstand herhaaldelijk heeft bewezen zowel de controle als de efficiëntie in de bedrijfsvoering te verhogen. Meer en meer veehouders zijn zich bewust geworden van de voordelen van overleg op afstand met externe deskundigen.

Melkveehouders die specialistische begeleiding en advies nodig hebben, zijn nu niet langer beperkt tot hun eigen locale netwerk. Ze kunnen nu ook veeartsen, voedingsdeskundigen en financiële adviseurs consulteren die niet in hun regio werken. Ook kan de bedrijfscomputer via een beveiligde webverbinding geraadpleegd worden als de veehouder niet thuis is.

"Dankzij de 'Remote Farm Connection RFC' kunnen wij onze klanten veel beter helpen dan voorheen. Dat wij op afstand kunnen inloggen betekent dat we de veehouder sneller en accurater kunnen helpen, omdat we niet altijd fysiek naar het bedrijf toe hoeven als de bedrijfsgegevens nodig zijn om een beslissing te nemen," zegt Shaul Tcherikover, Business Development Manager, Farm Management Support Systems, DeLaval International. "Een connectie op afstand zorgt ervoor dat onze servicemonteurs en andere professionals na toestemming van de veehouder toegang hebben tot de bedrijfscomputer, zodat zij hulp, advies en ondersteuning kunnen bieden."

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600