Bekijk onze occasions

TOERBOERTIEK ACTIES 

Kalverdekje  - blijvend in prijs verlaagd! € 29,95 ex btw
Het DeLaval kalverdek biedt bescherming bij koud, nat en winderig weer. Het houdt de warmte vast waardoor het kalf minder energie verbruikt en daardoor minder vatbaar is voor diarreeproblemen en andere kalverziekten. 

De voorjaarsschoonmaak: leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker en voordeliger.

Met dit voordelige schoonmaakpakket kunt u vast goed uit de voeten.

Bestaande uit:

Werkborstel

Werkborstel met handvat

Nagelborstel

Emmer, 7 liter

5 liter milde schuimreiniger

Of vraag uw DeLaval verkoper naar andere mogelijkheden.

Eenvoudig goede, robuuste drinkbakken voor een goede prijs. Het belang van water in de wei wordt keer op keer onderstreept door experts, maar laat in de praktijk vaak te wensen over.

Op warme dagen drinkt een koe 30-40 liter meer om de extra warmte kwijt te kunnen. Dus voor weinig geld, zeker en goed water voor de dieren verzekert u van een goede melkgift en een veilige situatie in de wei.

Neem voor meer informatie contact op met uw DeLaval verkoper.

Koop voor € 30,- aan afrasteringsmaterialen en ontvang deze afrasteringstester (sleutelhanger) ter waarde van € 12,35 gratis.

Eén per klant.

Neem voor meer informatie over ons afrasteringsassortiment contact op met uw DeLaval verkoper.

Wij hebben alles voor mobiele afrastering. Van onze nieuwe premium palen tot en met de modernste weideapparaten zoals de ESE20BM. Geschikt voor 12V accu, met slimme energiebesparingstechniek voor extra lange accuduur.

Bij minder stroombehoefte werkt het apparaat zuiniger en levert stroom naar behoefte en spaart zo de accu. Geschikt voor middellange afstanden.

De premium palen zijn beschikbaar in 78, 115 en 145 cm. Met versterkte voet, zwaarverzinkte 9 mm pen en isolatoren die tot boven aan toe doorgaan zodat u de hele paal kunt benutten.

Nu 20% korting op alle premium palen

Neem voor meer informatie over ons afrasteringsassortiment contact op met uw f DeLaval verkoper.

Jongveebolus
Het belang van de jongveebolus wordt groter, omdat al jaren het bemestingsniveau afneemt. Hierdoor komen er steeds minder mineralen in het gras dat het vee eet.

Op stal krijgt het jongvee vanaf een jaar vaak mindere kwaliteit voer, de jongveebolus zorgt voor de perfecte mineralendekking in het stalrantsoen. De werkingsduur is 6 maanden voor jongvee vanaf 6 maanden oud. Tegen zeer lage kosten per dier per dag de zekerheid van voldoende mineralen, beter kan het toch niet?

Neem voor meer informatie over de jongveebolus contact op met uw DeLaval verkoper.

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600