Bekijk onze occasions

TOERBOERTIEK ACTIES 

Kalverdekje  - blijvend in prijs verlaagd! € 29,95 ex btw
Het DeLaval kalverdek biedt bescherming bij koud, nat en winderig weer. Het houdt de warmte vast waardoor het kalf minder energie verbruikt en daardoor minder vatbaar is voor diarreeproblemen en andere kalverziekten. 

Hoge capaciteit drinkbak S22  geldig t/m 31 juli 2017

Zorg voor genoeg watercapaciteit bij uw koeien. Met deze warme dagen wordt er wel tot 20% extra water opgenomen. Plaats eventueel extra drinkbakken zodat uw koeien altijd water ter beschikking hebben.

Nu voor € 69,- excl. BTW

Bio Milk stabilizer

Bio milk stabilizer  geldig t/m 1 september 2017

Voor het conserveren van ongekoelde melk tot 48 uur. Bevat melkzuurbacteriën en is zeer geschikt voor separatiemelk van de melk van de melkrobot. Nu met gratis kalverdrinkemmer

 

Geschikt voor:

De Feedtech™ Bio milk stabilizer is een product voor het conserveren en aanzuren van gesepareerde, ongekoelde melk voor kalveren. Bij kalveren die onbeperkt melk krijgen is aangetoond dat die een hogere groei, betere ontwikkeling van de uier en een hogere productie als melkkoe hebben.

Belangrijkste voordelen

-Uitstekend oplosbaar in melk

-Uitstekend toepasbaar bij automatisch melken

-Geen melk die uitvlokt

-Conserveert melk tot wel 48 uur

-Bevat elektrolyten

Feedtech™ Bio milk stabilizer is een eenvoudige manier om melk te conserveren voor het voeren van kalveren met vrije toegang tot de melk. Het conserveringsmiddel is zeer goed oplosbaar, mengt gemakkelijk met de melk en kan vooraf in de dumpemmer worden gedaan. Het is dus uitermate geschikt voor separatiemelk van de melkrobot. Feedtech™ Bio milk stabilizer verlaagt de pH, voorkomt uitvlokking en remt de bacteriegroei tot wel 48 uur, wat zeer interessant is bij hogere temperaturen. Traditionele methoden, zoals citroenzuur, zijn vaak ontoereikend om de melk te conserveren en ze kunnen ertoe leiden dat de melk uitvlokt.

Verkrijgbaar in 2,5 en 10 kg verpakking.

celgetal

Voorkom oplopend celgetal   geldig t/m 1 september 2017

Elk jaar weer loopt het celgetal in de zomerperiode op. Bent u zich bewust van de potentiële productieverliezen? En van de kans op herhaling van mastitis? Nu bij aanschaf van 40 liter IodoFence of Tri-Fender: Gratis 500 ml uiermint. 

Tri-Fender is ons nieuwste speendesinfectiemiddel dat vriendelijk is voor dier en machine.

Belangrijkste voordelen

-Snelwerkende desinfectie van de spenen

-Zorgt dat de spenen in goede staat blijven

-Ideaal voor gebruik met automatische sprayapparatuur

-Zichtbaar resultaat

Tri-Fender™ geeft de beste speendesinfectie door de unieke I-tech jodiumtechnologie.  Daarnaast zorgt het voor optimale speenconditiedoor de ACT speenconditionering en blijkt uit testen dat het zorgt voor gegarandeerde sprayresultaten.

I-tech zorgt ervoor dat er meer jodium wordt vrijgemaakt voor bacteriedoding. Dit zorgt voor snellere desinfectie en daarom hebben bacteriën geen kans. Daarnaast zorgt het voor constante regeneratie van jodium, waardoor het product actief blijft zolang er product op de speen is. De ACT-technologie zorgt voor een uitstekende speenconditie dankzij het unieke cosmetische complex. Dit verzorgt de speen en zorgt ervoor dat het product diep doordringt in de speenhuid. Het product is speenhuidneutraal waardoor een kleine hoeveelheid speenverzachter al resulteert in een goede speenconditie.  Tenslotte blijkt uit testen dat Tri-Fender zorgt voor gegarandeerde sprayresultaten.

Tri-Fender™ is leverbaar in verpakkingen van 20, 60 en 200 liter

Waspoeder

Actie waspoeder, geldig t/m 1 september
Vuile werkkleding is geen probleem voor DeLaval waspoeder. Het reinigt effectief, zeker ook bij lagere temperaturen en het ruikt heerlijk fris. Zeer geconcentreerd en dus zeer zuinig in gebruik.

Nu met gratis handzeep 
 

Belangrijkste voordelen

-Zeer geconcentreerd

-Voor zowel witte als bonte was

-Bevat enzymen voor goede resultaten bij lage temperaturen

-Geeft een frisse geur aan de was

-Fosfaatvrij

DeLaval waspoeder is fosfaatvrij, biologisch afbreekbaar en kan gebruikt worden voor alle was. De uitgekiende formulering geeft uitstekende wasresultaten bij alle temperaturen en waterhardheden.

Vestigingen

Kort Melktechniek BV
Romhof 47
9411 SB Beilen
T 0593 - 72 59 00
E info@kortmelktechniek.nl
Storingsnummer overdag
0593-725 900
Storingsnummer 17:00 - 8:00 uur
bel traditioneel 06-25007953
of VMS 088-1181600